All Safety schenkt kleding aan SEH 

Patiënten die bij de spoedeisende hulp van ZorgSaam binnengebracht worden, kunnen het ziekenhuis voortaan verlaten in vervangende kleding. All Safety heeft namelijk nieuwe kleding geschonken.  

Wanneer mensen binnen worden gebracht bij de spoedeisende hulp hebben zij soms weinig kleding aan. Ook komt het bijna wekelijks voor dat kleding kapot moet worden geknipt voor de behandeling. Deze mensen kan je natuurlijk niet zo naar huis laten gaan, die wil je vervangende kleding geven. Het verstrekken van kleding is echter iets extra’s wat niet uit het reguliere zorgbudget betaald kan worden. Maar omdat het zo belangrijk is voor de patiënten, is de Stichting Vrienden van ZorgSaam op zoek gegaan naar een duurzame oplossing. En die vonden zij bij All Safety.

Richard Reyniers, commercieel directeur bij All Safety: “Het verzoek van de Stichting Vrienden van ZorgSaam kwam precies op het juiste moment. Wij waren net bezig met een grote opschoonactie in ons magazijn. Onze oude voorraad bedrijfskleding laten wij altijd recyclen. Je staat er eigenlijk niet bij stil dat kleding in spoedgevallen vaak kapot geknipt wordt voor de behandeling en dat mensen dan geen vervangende kleding hebben. Wij zijn blij dat wij iets voor deze mensen kunnen betekenen en dat onze oude voorraad op deze manier een mooie en echte duurzame bestemming krijgt.”

 

In de media

Omroep Zeeland maakte een reportage over de kleding voor de spoedafdeling. Bekijk de reportage op de website van Omroep Zeeland. 

Screenshot-2023-07-27-at-11.59.09

All Safety overhandigt officieel de kleding aan de spoedeisende hulp van ZorgSaam in Terneuzen.

Op de foto v.l.n.r.:  Lieneke de Wolf (bestuur Stichting Vrienden van ZorgSaam), Arnold Vanhijfte (Operationeel leidinggevende Acute Zorg bij ZorgSaam), Mayke de Ridder (Logistiek medewerker kleding bij All Safety) en Richard Reyniers (Commercieel directeur bij All Safety).

Screenshot-2023-07-27-at-12.00.03

All Safety doneert kleding aan de spoedeisende hulp van ZorgSaam.

Op de foto v.l.n.r.:  Richard Reyniers, Kees Pichal, Mayke de Ridder en Melvin Bracke van All Safety

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.