nachtwacht

Nachtwacht te bewonderen in Hooge Platen

Een bijzondere expositie in ouderenzorglocatie Hooge Platen in Breskens. Dankzij de Stichting Vrienden van ZorgSaam kunnen de bewoners, bezoekers en kunstliefhebbers daar de komende weken van wel heel dichtbij hét icoon van Nederland bewonderen: de Nachtwacht.

Meer informatie over de Nachtwacht on Tour

sara-in-het-wkz-(1)-min

Qwiek-up

Voor de kinderen op de Gezinsafdeling

Naar het ziekenhuis moeten is nooit een pretje. Zeker niet voor kinderen.  De Qwiek-up zorgt voor afleiding voor kinderen tijdens medische onderzoeken en hun verblijf in het ziekenhuis. Daarnaast creëert de Qwiek een unieke beleving voor de kindjes en vermindert het stress. 

Help mee!
De Stichting Vrienden van ZorgSaam zet zich in om een Qwiek-up aan te schaffen voor de gezinsafdeling van ZorgSaam. Wil jij een bijdrage leveren? Maak een donatie over voor dit project. Of word Vriend van ZorgSaam en steun ons met een jaarlijkse donatie. 

enjoyment-1869206_1920

Vitaliteitscommunity

Wij hopen met onze events deelnemers te inspireren om zelf aan de slag te gaan met vitaliteit. Als Vrienden van ZorgSaam willen wij organisaties in de regio daarbij helpen door samen te bouwen aan een Vitaliteitscommunity. Een platform waarop we “tips and trics” met elkaar delen en ervaringen uitwisselen en van daaruit activiteiten ontwikkelen. Zo werken we samen aan vitale medewerkers, vitale bedrijven en een vitale regio. 

Doe mee!
Heb jij interesse om deel te nemen aan de community? Laat het ons weten, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

ondertekening-preventeiakkoord

Preventieakkoord Zeeuws-Vlaanderen; een leven lang gezond en fit!

De Stichting Vrienden van ZorgSaam heeft samen met diverse Zeeuws-Vlaamse verenigingen, organisaties, bedrijven, GGD Zeeland en de drie gemeenten in Zeeuws-Vlaanderen op 18 oktober het Preventieakkoord Zeeuws-Vlaanderen ondertekend.

Lees verder

Gerealiseerde projecten

Benieuwd wat de Stichting Vrienden van ZorgSaam al gerealiseerd heeft? Bekijk dan het overzicht van onze gerealiseerde projecten. 

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Projectsteun aanvragen

Organiseer jij een project dat aan bij de doelstelling en uitgangspunten van de Vrienden van ZorgSaam? En kan jij daarbij ondersteuning gebruiken? Dat kan!

Lees verder

 

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.