Samen met onze vriendengroep zetten wij ons in om de kwaliteit van zorg en het welzijn van patiënten, cliënten, bewoners en medewerkers van ZorgSaam te verbeteren. Extra’s die enorm belangrijk zijn, maar niet uit het reguliere zorgbudget betaald kunnen worden.

Op transparante wijze zoeken wij naar middelen om onze projecten te realiseren. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze vrienden; mensen die ZorgSaam en de zorg een warm hart toedragen. En we hopen daarbij ook u te mogen verwelkomen in onze vriendengroep!

VVZ-poppetjeshartje-groen

Eenmalige donatie

U kunt ons en onze projecten steunen met een eenmalige donatie via iDeal of banccontact. Klik op onderstaande button en u komt automatisch op onze donatiepagina. 

Uiteraard kunt u ook altijd zelf een donatie overmaken op ons bankrekeningnummer is: NL38INGB0006829688 ten name van Vrienden van ZorgSaam.

Ja, ik wil een eenmalige donatie doen!

hands-1179560

Vaste vriend

U kunt ons ook steunen met een jaarlijkse donatie. Op die manier draagt u structureel bij aan het werk van de Stichting Vrienden van ZorgSaam. U bent al een Vaste Vriend voor € 25,- per jaar! 

Ja, ik word Vaste Vriend van ZorgSaam!

closeup-business-woman-making-notes-document

Opnemen in testament

Ook met uw nalatenschap kunt u iets betekenen voor de bewoners, cliënten en patiënten van ZorgSaam. Door de Stichting Vrienden van ZorgSaam op te nemen in uw testament kunt u een deel (erfstelling) of een vast bedrag (legaat) bestemmen. 

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.