Masterclass WERKGELUK

Door Christine Bender

Dit is de masterclass die volgt op de inspiratiesessie “Werkgeluk” die Vrienden van ZorgSaam in juli 2022 organiseerde. Onze keynote spreker was Christine Bender, zij zette veel mensen aan het denken. Met deze Masterclass Werkgeluk duikt ze graag verder de diepte in!

Werkgeluk ontstaat, als je een baan hebt waar je in overeenstemming met je passie en jouw persoonlijke waarden aan de slag kan gaan. Dat klinkt bekend, en als je het aan Christine vraagt, dan mag je zelfs nog een stap verder gaan. Begin bij het begin: wat wil je nou echt bereiken in het leven? Het klinkt wellicht een beetje groot, maar heb je een levensmissie? Een zogenoemde slogan voor je leven. Niet vaak stelt iemand zich deze vragen en verbindt die dan ook nog eens aan hun baan.

Maar dat is precies de sleutel tot werkgeluk. Gebruik wat voor jou belangrijk is in het leven als kompas om te navigeren op jouw zakelijke pad. Dan ga je stralen én ontzettend goed presteren.

Daaraan gaan we werken tijdens deze masterclass. Je krijgt antwoorden op vragen als: Waar sta ik eigenlijk voor in het leven? Wat is mijn unieke talent? Wat wil je achter laten? Alleen komen we daar vaak niet uit, maar in een inspirerende groep met professionele begeleiding wel.

Na afloop ga je naar huis met jouw eigen, persoonlijke slogan die samenvat waar jij voor staat, gekoppeld aan je unieke talenten en persoonlijke waarden. Het wordt een hands-on workshop. In een fijne en vertrouwelijke omgeving ga je werken aan iets wat een wereld van verschil zal maken voor jouw werkgeluk!

 

Voor wie

  • Medewerkers die voor hun volgende carrièrestap staan
  • HR managers (voor zichzelf of ter inspiratie voor hun medewerkers)
  • Ondernemers, die hun bedrijf meer diepgang willen geven
  • Iedereen, die graag meer werkgeluk wil

 

Praktische informatie 

Datum: 26 maart of 23 april 2024

Duur en deelnemers: van 9:00 tot 13:00 uur. Maximaal 6 mensen voor optimale aandacht en ruimte

Locatie: een inspirerende plek in het hartje van Middelburg. Voor koffie, thee, iets lekkers en gezonde snacks wordt gezorgd.

Kosten:  BedrijfsVrienden van ZorgSaam mogen deelnemen tegen een gereduceerd tarief van € 249,- p.p. exclusief btw. Normaal tarief: € 339,- p.p. exclusief btw.

Aanmelden: via info@christinebendercoaching.com

 

 

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.